Péliföldszentkereszt, CÉL
Péliföldszentkereszt

Péliföldszentkereszt, CÉL

 

Kikapcsolódás, teljesítménytúra, kirándulás, családi program, kerékpártúra, zarándoklás, on-line túravezetés... és még valami plusssz! Ezt kínálja a Szalézi+! Program minden korosztálynak.

Találkozási lehetőség önmagunkkal, egymással, a szalézi családdal – múlttal, jelennel, jövővel –, a természettel és a Természetfölöttivel – akár újszerű módon. Nyitottan és szabadon, mindenki a maga útján...

A CÉL-ban számos program, kreatív műhely várja a családokat, kicsiket és nagyokat, célba érkezőket, érdeklődőket függetlenül attól mikor-honnan indultak. Péliföldszentkereszt a TALÁLKOZÁS helye és öröme.

Ennek szellemiségében mindenkit hívunk, aki kíváncsi a szaléziakra, a kegyhelyre, vagy a zarándoklásra, illetve hozzátartozókat, barátokat, akik várnak valakit... bárkit, aki kikapcsolódni vágyik egy ponton, vagy úton, és a célban.

A célban 12:00 órától lehetőség van az MTA SZTAKI GUIDE@hand alkalmazásával egyénileg, saját túravezetéssel bejárni a környéket több útvonalon.

Kiváló lehetőség ez családosoknak vagy kisgyermekkel érkezőknek.

A túrát mindenki saját tempójának megfelelően egy alkalmazás letöltésével indíthatja meg.

Mobil alkalmazás megtekintése

Mobil alkalmazás letöltése

Hasznos tudnivalók

 

Helyszín

Péliföldszentkereszt, templomkert
2017. szeptember 16., szombat, 12:00-18:00

Étkezés

Egyénileg.

Vízvétel

Rajtban.

Programok

  • 12.00 Nyitás
  • 14.30 Silver Blue koncert
  • 16.00 Crux koncert
  • 17.00 Szentmise
  • 18.00 Via Lucis
...folyamatosan futó programjaink: egészségügyi sátor, ugrálóvár, kézműveskedés, arcfestés gyerekeknek, büfé, "társas-sarok", pónilovak.

Hazajutás

A célból Dorog és Nyergesújfalu irányába igyekszünk mindenkit eljuttatni igény szerint a következő időpontokban: 15:30; 16:30; 18:30. Felszállási pont a focipálya mellett.

Partnereink

Logo Szaleziak Logo LelekturakLogo Via MargaritatumLogo Maria Ut